Sušená vepřová kotleta (0,5)

249,50 Kč s DPH

O produktu

Nasolení a pomalé sušení v chladu maso postupně zakonzervuje, takže dlouho vydrží. Obvykle se používá minimum koření a solení nezajistí pouze skvělou chuť výsledného produktu, ale sůl se do masa přidává i z technologických a hygienických důvodů. Spoléhá se na to, že sušení zkoncentruje chuť samotného masa. Sušení masa je velmi starou metodou konzervace, která se s menšími změnami praktikuje dodnes. Sušená kotleta je vydatným zdrojem energie a hlavně úžasně chutná. 

chevron_left Zpět na výběr produktů

Trvanlivý fermentovaný tepelně neopracovaný výrobek.

Balení: 0,5 kg (balení)
Výrobce: vlastní výroba

Složení: vepřové maso, startovací kultura, směs koření (sůl, antioxidant, kořenící extrakt, bylinky),  dusitanová solící směs(konzervant).

Jedlá sůl maximálně 2,8%.

Max.obsah tuku 25%. 

Po otevření spotřebujte do 72 hodin. 

Výživové hodnoty (na 100 g produktu): Energie 530kJ/ 126kcal, Tuky 3,8g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,9g, Sacharidy <0g, z toho cukry <0g, Bílkoviny 22,7g, Sůl 3,9g.

žádné

od 0° do 20° C

spotřebujte do 21 dnů

Mohlo by vás také zajímat