Sušená vepřová kotleta (0,5)

249,50 Kč s DPH

O produktu

Nasolení a pomalé sušení v chladu maso postupně zakonzervuje, takže dlouho vydrží. Obvykle se používá minimum koření a solení nezajistí pouze skvělou chuť výsledného produktu, ale sůl se do masa přidává i z technologických a hygienických důvodů. Spoléhá se na to, že sušení zkoncentruje chuť samotného masa. Sušení masa je velmi starou metodou konzervace, která se s menšími změnami praktikuje dodnes. Sušená kotleta je vydatným zdrojem energie a hlavně úžasně chutná. 

chevron_left Zpět na výběr produktů

Trvanlivý fermentovaný tepelně neopracovaný výrobek.

Balení: 0,5 kg (balení)
Výrobce: vlastní výroba

vepřové maso, startovací kultura, dusitanová solící směs, E250, E451, E452, E407, E316, jedlá sůl, koření

žádné

od 0° do 20° C

spotřebujte do 21 dnů

Mohlo by vás také zajímat