Ruční struhadlo na parmezán Monaco+

530,00 Kč s DPH

O produktu

Ve společnosti Boska dobře to ví jak na sýr, proto navrhli toto struhadlo z nerezové oceli. Nejlépe si rozumí se středně tvrdými a tvrdými sýry, je snadno omyvatelný, a navíc i dobře vypadá.

chevron_left Zpět na výběr produktů

S ručním struhadlem Zester Monaco+ vytvoříte čerstvě nastrouhaný sýr rychle a snadno. Během používání položte okraj nerezového struhadla na rovný povrch nebo jej držte v ruce. Plochá rukojeť a gumové dno poskytují extra pevný úchop. Tato superstar je vhodná k polotvrdým sýrům, červeným paprikám a citrusovým plodům.

Snadné použití

Při strouhání můžete okraj tohoto struhadla vhodného do myčky opřít například o stůl, talíř nebo prkénko. Díky gumovému dnu struhadlo neklouže z místa. Ve srovnání s mnoha jinými struhadly je také jednodušší, protože sýr přejíždíte po struhadle místo struhadla po sýru. Obě tyto funkce zajistí, že strouháte rychle a snadno.

Země původu: Holandsko